1---Me__SHARKIA---

Torrent Description

The torrent has 213 files, total 1.0GB, created at Mar. 06, 2015.

Torrent Tags

1---me__sharkia---

Happy? Share it!

Download Link

GET DOWNLOAD LINK

Download Infomation

The torrent has been downloaded 243 times, the speed is bad.

Torrent Contents ( 213 files)

kenge me qitelija 1/besniki 2.wav42.0MB

kenge me qitelija 1/besniki 7.wav32.0MB

REXHE GASHI &I BISH MULAKU/REXHE GASHI&IBISH MULAKU -Hajmedet per shiptari.mp327.0MB

kenge me qitelija 1/besniki 1.wav25.0MB

REXHE GASHI &I BISH MULAKU/REXHE GASHI&IBISH MULAKU - POTPURI -1.mp325.0MB

kenge me qitelija 1/besniki 3.wav20.0MB

Vëllezërit Gashi - Gjon Kastrioti/06 - Track06.mp318.0MB

kenge me qitelija 1/besniki 4.wav18.0MB

kenge me qitelija 1/besniki 5.wav17.0MB

VLL. GASHI DHE GAZI - M' kan pre shkiet me jatagana/03 - Track03.mp316.0MB

Vëllezërit Gashi - Gjon Kastrioti/01 - Track01.mp315.0MB

kenge me qitelija 1/besniki 6.wav14.0MB

VLL. GASHI DHE GAZI - M' kan pre shkiet me jatagana/06 - Track06.mp314.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-05.mp313.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-10.mpga12.0MB

kenge me qitelija 1/besniki 10.wav12.0MB

VLL. GASHI DHE GAZI - M' kan pre shkiet me jatagana/02 - Track02.mp312.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-04.mpga12.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/15 - Track15.mp312.0MB

Vëllezërit Gashi - Gjon Kastrioti/02 - Track02.mp311.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-04.mp310.0MB

këng me qitelia z/Track-04.mp310.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-06.mp310.0MB

me -sharkia-/ME_SHARKIJA_DAN DEROCI.wma9.0MB

VLL. GASHI DHE GAZI - M' kan pre shkiet me jatagana/05 - Track05.mp39.0MB

Enver Batllava/Enver Batllava- Kosova nën.mpga9.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-01.mpga8.0MB

VLL. GASHI DHE GAZI - M' kan pre shkiet me jatagana/07 - Track07.mp38.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-03.mpga8.0MB

BIJT E SEFES - 2 KORRIK 1990.mp38.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-07.mpga7.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-07.mp37.0MB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/09 - Track09.mp37.0MB

VLL. GASHI DHE GAZI - M' kan pre shkiet me jatagana/01 - Track01.mp37.0MB

me qitelia/02 Spår 2.wma7.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-03.mp37.0MB

këng me qitelia z/Track-03.mp37.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-08.mp37.0MB

me -sharkia-/ME-SHARKIJA-8.mp37.0MB

Vëllezërit Gashi - Gjon Kastrioti/04 - Track04.mp36.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-02.mp36.0MB

këng me qitelia z/Track-02.mp36.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/15 - Track15.mp36.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-02.mpga6.0MB

Enver Batllava/Enver Batllava- N ball i doli Llapi srbis.mpga6.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/12 - Track12.mp36.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/04 - Track04.mp36.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/06 - Track06.mp36.0MB

me -sharkia-/ME-SHARKIJA-10.mp36.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-10.mp36.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-06.mpga6.0MB

me qitelia/07 Spår 7.wma6.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/13 - Track13.mp35.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-11.mpga5.0MB

Vllezrit Bardheci/VLLEZRIT BARDHECI -PER TROPOJEN FJAL TE URTA .mp35.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/01 - Track01.mp35.0MB

Vëllezërit Gashi - Gjon Kastrioti/05 - Track05.mp35.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-11.mp35.0MB

me -sharkia-/ME-SHARKIJA-11.mp35.0MB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/04 - Track04.mp35.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/10 - Track10.mp35.0MB

me qitelia/01 Spår 1.wma5.0MB

Vllazerit Gashi/Vllezerit Gashi- Thret Prizreni mori Shkoder.mp35.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-01.mp35.0MB

këng me qitelia z/Track-01.mp35.0MB

Enver Batllava/Enver Batllava- Bija e Llapit.mpga5.0MB

Hashim Shala/Hashim Shala - U ngrit fushë e u ngrit malësi.mp35.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/02 - Track02.mp35.0MB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/08 - Track08.mp35.0MB

Vllezrit LITI BITI/VLLEZRIT LITI BITI - K-RIFAT GOXHUFIT.mp34.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/08 - Track08.mp34.0MB

Enver Batllava/Enver Batllava- Një dit të bukur.mpga4.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/06 - Track06.mp34.0MB

Adem Ramadani_Keng Folklorike/Adem Ramadani - Këngë Folklorike - 12 - Zoti shpis tu rrit n.mp34.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-05.mpga4.0MB

Adem Ramadani_Keng Folklorike/Adem Ramadani - Këngë Folklorike - 13 - Këngë për azem Hajda.mp34.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/03 - Track03.mp34.0MB

me qitelia/05 Spår 5.wma4.0MB

Vllazerit Gashi/GASHITTrack04.mp34.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/11 - Track11.mp34.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-09.mpga4.0MB

Adem Ramadani_Keng Folklorike/Adem Ramadani - Këngë Folklorike - 11 - Këngë për zekirja da.mp34.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/05 - Track05.mp34.0MB

Enver Batllava/Enver Batllava- Shote Galica.mpga4.0MB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/05 - Track05.mp34.0MB

Vllezrit LITI BITI/VLLEZRIT LITI BITI -ME PUSH N'DOR URINGJALL SHQIPERIA.mp34.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-08.mpga4.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/02 - Track02.mp34.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/08 - Track08.mp34.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/14 - Track14.mp34.0MB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/06 - Track06.mp34.0MB

Enver Batllava/Enver Batllava- qysh i vogl.mpga4.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-09.mp34.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/05 - Track05.mp34.0MB

me qitelia/03 Spår 3.wma4.0MB

Hashim Shala/Hashim Shala - lufta e Shalës.mp34.0MB

Vëllezërit Gashi - Gjon Kastrioti/03 - Track03.mp34.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/02 Spår 2.wma3.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/07 - Track07.mp33.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/Track-12.mpga3.0MB

Hashim Shala/Hashim Shala - nja dy djemë i kishtë pasë një gruh.mp33.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/09 - Track09.mp33.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/03 Spår 3.wma3.0MB

me qitelia/04 Spår 4.wma3.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/14 - Track14.mp33.0MB

Adem Ramadani_Keng Folklorike/Adem Ramadani - Këngë Folklorike - 09 - Beteja e haraqines.mp33.0MB

Adem Ramadani_Keng Folklorike/Adem Ramadani - Këngë Folklorike - 10 - O kudrat e zeza.mp33.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/10 - Track10.mp33.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/11 - Track11.mp33.0MB

Adem Ramadani_Keng Folklorike/Adem Ramadani - Këngë Folklorike - 14 - Iftida moj lulja e a.mp33.0MB

me qitelia/06 Spår 6.wma3.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/07 - Track07.mp33.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/05 Spår 5.wma3.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/09 - Track09.mp33.0MB

Hashim Shala/Hashim Shala - une jam sheherli & katundar.mp33.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/13 - Track13.mp33.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/08 Spår 8.wma3.0MB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/02 - Track02.mp33.0MB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/04 - Track04.mp33.0MB

me qitelia/12 Spår 12.wma3.0MB

VLL. GASHI DHE GAZI - M' kan pre shkiet me jatagana/04 - Track04.mp33.0MB

me qitelia/09 Spår 9.wma3.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/12 - Track12.mp33.0MB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/03 - Track03.mp33.0MB

Qamil Topilla & Nazmi Bytyqi/QAMIL TOPILLA &NAZMI BYTYQI -EMIN MUSLIU.mp33.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/03 - Track03.mp33.0MB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/07 - Track07.mp33.0MB

me -sharkia-/ME-SHARKIJA-12.mp33.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 2/Track-12.mp33.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/16 - Track16.mp33.0MB

me qitelia/11 Spår 11.wma2.0MB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/01 - Track01.mp32.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/10 Spår 10.wma2.0MB

me qitelia/10 Spår 10.wma2.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/me sharkia/Avgustin Uka - sadriku.mp32.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/09 Spår 9.wma2.0MB

me qitelia/08 Spår 8.wma2.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/06 Spår 6.wma2.0MB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/01 - Track01.mp32.0MB

me -sharkia-/Behxet Korpuzi & Lulzim Shala - n kosovn ton kreshnike.WMA2.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/13 Spår 13.wma2.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/04 Spår 4.wma2.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/12 Spår 12.wma2.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/07 Spår 7.wma2.0MB

Adem Ramadani_Keng Folklorike/Adem Ramadani - Këngë Folklorike - 15 - Dy zogj tmalit.mp32.0MB

Hashim Shala/Hashim Shala - Sadik Leci.mp32.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/01 Dëshmorëve të kombit.wma2.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/me sharkia/hikmete3.mp32.0MB

Adem Ramadani_Keng Folklorike/Adem Ramadani - Këngë Folklorike - 16 - Tash kaluan tri pran.mp32.0MB

Hashim Shala/Hashim Shala - tridhjetë ditë në ramazan.mp32.0MB

Hashim Shala/Hashim Shala - kënga e Feriz Miftarit.mp32.0MB

BIJT ESEFES - ORRNAUT OSMANI.mp32.0MB

Vllazerit Gashi/VLLAZERIT GASHITrack06.mp32.0MB

Vllazerit Gashi/VLLAZERIT GASHI Track06.mp32.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/me sharkia/Kenga Ndue Pjetrit 1 gruja1.mp32.0MB

Vllazerit Gashi/GASHITrack01.mp32.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/11 Spår 11.wma2.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/me sharkia/hikmete2.mp32.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/me sharkia/Kenga Ajshes 1 ajshe.mp31.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/me sharkia/hikmete1.mp31.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/me sharkia/thrret-prizreni[1].wma1.0MB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/me sharkia/Kenga Ndue Pjetrit 1 gruja2.mp31.0MB

Vllezërit Qetaj new/Të gjithë jemi një/14 Spår 14.wma1.0MB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 08 - Kenga e Isa Boletinit.mp31.0MB

Me sharkia _/07.U_ba_shqipja_shum_miljon.wma1.0MB

REXHE GASHI &I BISH MULAKU/REXHE GASHI&IBISH MULAKU - VALLE POPULLORE.mp31.0MB

Hashim Shala/Hashim Shala - erdhi koha e bëri të vetën.mp31.0MB

Me sharkia _/04.Tash_pergjegjen_po_ta_kthej.wma1.0MB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 10 - Per vend tone jem tuj luftue.mp31.0MB

me -sharkia-/Behxet Korpuzi - po vajton vasha Kosovare.WMA1.0MB

Hashim Shala/Hashim Shala - malli po më merrë.mp31.0MB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 09 - Kenga e Kamber Loshit.mp31.0MB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 11 - Kenga e Bac Batanit.mp31.0MB

Me sharkia _/02.Kundrat_e_zeza.wma1.0MB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 02 - Kenga e Azem Galices.mp31.0MB

Vllazerit Gashi/GASHITTrack03.mp31.0MB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 01 - Kenga e Rexhes.mp31.0MB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Kush_e_ndin_vehten_Shqipetar.rmj1.0MB

Vllazerit Gashi/VLLAZERIT GASHI Track03.mp31.0MB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 04 - Kenga e vrasjes se Bajram Currit.mp31.0MB

Me sharkia _/01.Mos_tharrojme_jemi_shqiptare.wma1.0MB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Kenge_per_Myrte_Zenelin.rmj1.0MB

Vllazerit Gashi/VLLAZERIT GASHI Track01.mp3981.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Vellezerve_Gervalla_dhe_Kadri_Zeka.rmj970.0KB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 07 - Kenga e Can Maxhunit.mp3953.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Ora_Shqipetare.rmj940.0KB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 12 - Kenga e Isuf Idrizit.mp3861.0KB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 05 - Lufta e Junikut.mp3841.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Kenge_per_TMK-ne.rmj836.0KB

Në Viten 2003 Me yjet e folklorit të Kosovës 1/me sharkia/Kenga Ajshes 2 ajshe.mp3832.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Visar_Krasniqi_(Malisheve).rmj821.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Kenge_per_Isa_Havollin.rmj821.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Beteja_e_Vraniqit.rmj799.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Muja_dhe_Beqa.rmj798.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Mergimit.rmj784.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Dule_syzeza.rmj776.0KB

Me sharkia _/05.Deshmorit_Halit_Caka.wma769.0KB

Vllazerit Gashi/GASHITTrack06.mp3768.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Deshmoreve_te_kombit.rmj761.0KB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 06 - Tane Kosova mbulue me tym.mp3745.0KB

Dervish shaqa/Dervish Shaqa - 03 - Pyet Kosova per nje cike.mp3734.0KB

Me sharkia _/03.Veq_bashkimi_eshte_forca_e_kombit.wma709.0KB

me -sharkia-/Behxet Korpuzi & Lulzim Shala - kreshtat e kosovs.WMA696.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Kenge_per_Fadil_Nimanin.rmj627.0KB

Vllezrit Qetaj/Eseti-online.de_-_Valle_instrumentale.rmj515.0KB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/2004-06-04 18;41;20.JPG335.0KB

Vëllezërit Gashi - Gjon Kastrioti/2004-06-04 18;47;22.JPG327.0KB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/2004-06-04 18;52;48.JPG325.0KB

Besim Avdyli & Miftar Meta - Je i gjallë (Fehmi Agani)/2004-10-06 18;00;41.JPG298.0KB

Fatmir Dibra, Ramazan Dibra, Tafil Asllani - Dëgjo nanë zanin tim/2004-06-04 18;40;23.JPG257.0KB

Grupi Folklorik Të bijtë e Marash Krasniqit - Kurr nuk vdes Marash Krasniqi/2004-06-04 18;51;27.JPG216.0KB

Vëllezërit Gashi - Gjon Kastrioti/2004-06-04 18;46;34.JPG150.0KB

me qitelia/desktop.ini1.0KB

You May Be Interested In: